Escaperoom Actie

 € 89,95 per kamer

De herfstvakantie staat weer bijna voor de deur. Dat betekent dat we weer een super leuke en spannende escaperoom actie in het leven hebben mogen roepen! Van maandag 16 oktober 2017 tot en met zondag 22 oktober 2017, kost een escaperoom nu slechts € 89,95 per kamer! En dat is niet het enige goede nieuws. Sinds vorige week heeft onze allernieuwste en tevens zesde escaperoom haar deuren officieel geopend. Het ‘WILD WEST’ thema is geschikt voor iedereen! Kinderen, gezinnen, bedrijfsuitjes, noem het maar op. Het enige wat je hoeft te doen is de promocode ‘HERFST2017’ te gebruiken als je een online reservering plaatst!

Het leukste en spannendste uitje voor gezinnen, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Simpelweg voor iedereen! De actie is tijdens deze periode 7 dagen per week geldig!

Wat moet je doen?

Ga naar www.escaperoomlimburg.nl en klik op RESERVEREN. Kies je datum, je gewenste Escaperoom en vul de gegevens in. Vergeet de Escaperoom actie code HERFST2017 niet in te vullen! Daarna ontvang je een bevestiging per email.

Wat moet je weten?

Wij zijn gelegen op 3  minuten van de A2 en beschikken over een zestal Escaperooms verdeeld over 4 thema’s. Dat betekent simpelweg dat er 48 personen maximaal per uur kunnen ‘ontsnappen’. Ook kun je bij ons op locatie gratis parkeren. Heb je zin om bij aankomst of na afloop te lunchen, dineren of lekker een versnapering te nuttigen? Ook dan ben je aan het juiste adres! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wat zijn de voorwaarden van deze Escaperoom actie?

  • Maximaal 8 deelnemers per kamer.
  • Gebruik de actiecode: HERFST2017.
  • OP = OP & VOL = VOL.
  • Deze actie is alleen geldig op reserveringen via www.escaperoomlimburg.nl
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en samengestelde programma’s.
  • Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  • Op zaterdagen is de kinderversie niet mogelijk.

wacht niet langer en reserveer direct!

Genieten in de buitenlucht

tandem Gr Uitje 8jpg

 € 34,95 p.p.

Het weer wordt beter, de zon schijnt vaker en genieten van de buitenlucht wordt leuker! Om iedereen te laten genieten, hebben wij een leuke Escaperoom actie bedacht in combinatie met uiteraard een Escaperoom. Speel eerst een Escaperoom naar keuze. Nadat jullie even zijn bijgekomen gaan jullie op pad met een tandem of een kickbike step. Naast een routekaart ontvangen jullie van ons ook een heerlijke samengestelde lunch. Vanaf onze locatie vertrekken jullie. Onderweg kunnen jullie zelf een leuk plekje opzoeken waar jullie kunnen genieten van onze samengestelde lunch; lekker picknicken met z’n allen!

Voorbeeldprogramma:
11.00 uur: Aankomst, verzamelen
11.30 uur: Start Escaperoom
12.30 uur: Einde Escaperoom.
13.00 uur: Vertrek met de tandem/kickbike step + lunchpakketje.
15.00 uur: Terugkomst met de tandem/kickbike step. Einde Programma.

Aanvangstijden:
Wil je genieten van deze aanbieding? Houd er dan rekening mee dat het programma ongeveer 4 uur in beslag neemt. De aanvangstijden voor deze actie zijn of 10.00 uur of 11.30 uur.

Tandem / Kickbike Step:
We hebben een schitterende tocht voor jullie uitgezet die u langs plekjes voert waar normaal gesproken nooit iemand komt. Het Peelgebied rond Ospel heeft erg veel te bieden. Zoek een eigen plekje uit om te genieten van de lunch. Gezellig picknicken! Op onze tandems kunnen 2 personen tegelijkertijd. Onze steps zijn geschikt voor 1 persoon.

Lunchpakketje:
Lekker picknicken en genieten van een lunch. Jullie krijgen van ons een lunchpakketje mee voorzien van broodjes, iets lekkers, iets gezonds en wat te drinken. Mochten er allergieën of dieetwensen zijn, laat het ons dan weten. Wij houden er dan rekening mee!

Neem een kijkje op onze website www.escaperoomlimburg.nl voor de beschikbaarheid en mogelijkheden en gebruik de code “TOCHT”.

Wat zijn de voorwaarden van deze Escaperoom actie?

* Minimaal 5 deelnemers
* Geldig van 19-6-17 t/m 31-7-17
* Aanvangstijden: 10.00 / 11.30 Uur
* Vraag naar de beschikbaarheid
* Zolang de voorraad strekt
* Gebruik de code “TOCHT”
* Escaperoom + Lunch + Tocht

Wacht niet langer en reserveer direct!