Escaperoom + (Mini) High Tea

high-tea

V.a. € 29,95 p.p.

Een actieve en gezellige manier om met elkaar te snoepen en te genieten van een diversiteit aan lekkernijen en drankjes. Op een bourgondische wijze (met een boerse inslag) aan tafel en smullen maar! Laat je verassen door ons unieke ‘Boerinnen High-Tea Concept’ want naast al dat lekkers, heerst er een vanzelfsprekende gemoedelijkheid wat het samenzijn en het plezier van een gezamenlijke activiteit bevordert.

Mini High Tea: € 29,95 p.p.

Bij deze variant krijg je drie verschillende non-alcoholische drankjes geserveerd waarvan je lekker op je gemak kunt genieten. Hierbij worden jullie ook voorzien van een klein snackfestijn bestaande uit mini loempia, borrelgarnituur, nootjes en een schaal nacho’s uit de oven. Voor de liefhebber kan onze Mini High Tea vanzelfsprekend ook genuttigd worden met speciaal bier/wijn. Tijdens deze activiteit genieten jullie van zowel een spannende Escape Room als een heerlijke afsluiter! Het is ook mogelijk om deze versie te verruilen voor bier en/of wijn. Klik HIER voor meer informatie.

Voorbeeld programma:

17.30 uur: Start Escape Room
18.30 uur: Einde Escape Room
19.00 uur: Mini High Tea
20.30 uur: Einde Programma

* Vanaf 5 personen.
* De prijs is inclusief een Mini High Tea per persoon & een Escaperoom.
* Duur: ca. 3 uur.
* Aanvangstijden zijn variabel.

High Tea: € 39,95 p.p.

Op zoek naar een uitgebreider programma? Ga dan wellicht voor onze grotere variant. Jullie worden ontvangen in onze (loei)gezellige ontvangstruimte met een fantastisch uitzicht op onze koeien waarop jullie een welkomstdrankje ontvangen. De eerste gang bestaat bijvoorbeeld uit zoete soesjes, chocolade, petite fours en een diversiteit aan mini sandwiches. Tussendoor ontvangen jullie een heerlijk soepje en een huisgemaakte carpaccio. Na deze (mini) lekkernijen ontvangen jullie hartige sandwiches, bladerdeeghapjes en stokbroodjes met salade en smeersel. Als afsluiter worden jullie verwend met een lekker dessertbordje.

Voorbeeld programma:

14.00 uur: Start programma
16.00 uur: Einde programma
16.00 uur: Start Escape Room
17.00 uur: Einde Programma

* Vanaf 8 personen.
* De prijs is inclusief een High Tea per persoon & een Escaperoom.
* Duur: ca. 3 uur.
* Aanvangstijden zijn variabel.
* Deze grotere variant is helaas niet mogelijk op zaterdagen en zondagen.

Natuurlijk kan de Thee/Fris
vervangen worden door Beer/Wine!

Wacht niet langer en reserveer direct!