Escaperoom met een 3 of 4 gangendiner

Hoe werkt het?

Je start met welkomstdrankje en een heerlijk voorgerecht bij binnenkomst. Na gezellig bijgekletst te zijn, begint de spanning en sensatie want jullie starten met de escaperoom. Ontsnapt of niet ontsnapt? Hierna staat een heerlijk hoofdgerecht op jullie te wachten. Natuurlijk is er ook nog een lekker toetje om van te smullen. Tijdens het diner (in totaal zo’n 2,5 uur) zullen we jullie onbeperkt drankjes serveren.*

Het Diner

– Gang 1
Een keuze tussen twee huisgemaakte soepen. Hierbij zal uiteraard stokbrood met kruidenboter geserveerd worden.
– Gang 2 (Alleen bij een 4 gangendiner)
Start met een lekkere carpaccio! Wij hebben voor de vleesliefhebber de klassieke rundercarpaccio. En voor de visliefhebber hebben wij een zalm & garnalen carpaccio.
 Gang 3
Het hoofdgerecht wordt in kleine pannetjes en schaaltjes over de tafel verdeeld, zo kunt u naar eigen wens uw hoofdgerecht kiezen. Deze pannetjes zijn gevuld met onder andere een mixed grill, bestaande uit kipfilet, varkenshaas, runderbiefstuk en zalm. Verder zal er nog champignon/room-saus, salades, warme groenten, aardappelgratin en frites geserveerd worden.
– Gang 4
Het dessert zal bestaan uit een drieluik van ijs, fruit & een dessertglaasje. Het dessertglaasje kan bestaan uit een crème brûlée, chocolade mousse of tiramisu.

Kosten

De prijs is gebaseerd op het minimaal aantal deelnemers van 10 personen, natuurlijk is met minder ook mogelijk. Bel ons eventjes voor uw persoonlijke situatie.  De aanvangstijden zijn altijd in overleg!

Het laatste drankje wordt een kwartier voor afloop van het arrangement geserveerd. Het is ook mogelijk om een vast aantal consumpties af te nemen in plaats van een arrangement.

De totale duur van het programma is ongeveer 4 uur.

PRIJSLIJST

 4 gangendiner 3 gangendiner

€ 68,95 p.p.

€ 64,95 p.p.

Inclusief : Inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • 4 Gangendiner
  • 2,5 Uur drank arrangement
  • Escaperoom
  • Welkomstdrankje
  • 3 Gangendiner
  • 2,5 Uur drank arrangement
  • Escaperoom

* Drankarrangement is exclusief speciaal bier.

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken