Lopende acties:

Op deze pagina vindt je al onze lopende acties, en de daarbijbehorende voorwaarden.

Lockdown zonder grenzen

Groepsuitje Limburg bestaat 10 jaar en dat vieren we graag samen met jullie! Na maanden van stilhouden, organisatie en voorbereiding mogen we jullie eindelijk uitnodigen voor Lockdown zonder grenzen. Een unieke combinatie van een escaperoom én het spel zonder grenzen. Oftewel, de allerleukste spellen van Groepsuitje Limburg én de allerspannendste raadsels en opdrachten van Escaperoom Limburg. Verzamel een team bij elkaar, meld je aan via www.lockdownzondergrenzen.nl en start de mentale voorbereiding! Tot 19 mei!

Moederdag actie 12 mei!

Het is bijna Moederdag!

Om deze dag alle moeders in het zonnetje te zetten, organiseert Groepsuitje Limburg een speciale actie. Kom zondag 12 mei langs met het hele gezin en geniet samen van het ‘Crazy Dinner’. Voorafgaand aan dit hilarische diner krijgen jullie een aantal cryptische beschrijvingen die jullie moeten proberen op te lossen. Vervolgens krijgen jullie een 4-gangen diner, die jullie zelf hebben samengesteld met de beschrijvingen. Eet jij je soep straks met een vork?

Een combinatie van een hilarisch en een lekker uitje met het hele gezin, precies wat alle moeders willen! Speciaal daarom genieten alle moeders GRATIS van dit diner. Reserveer snel voor een onvergetelijke Moederdag!

📧 info@groepsuitjelimburg.nl of ☎️ +31(0)6 54 74 83 28.

Open Dag 19 mei!

‘T Slakkenhuys, JCS Partyrent en Groepsuitje Limburg bestaan 5, 5 & 10 jaar! Dat vieren we graag samen met jullie. Bij deze nodigen we jullie uit voor onze open dag!

Zowel bij ‘T Slakkenhuys als bij Groepsuitje Limburg kun je genieten van allerlei activiteiten. Bekijk hier het volledige programma.

Wacht niet langer en vraag naar de mogelijkheden!