Arrangementen

Escaperoom Limburg beschikt over 7 Escape Rooms, verdeeld over 4 thema’s! Daarmee bieden wij plaats aan maximaal 60 deelnemers per uur! Kleine en grote groepen zijn van harte welkom.

Naast onze Escaperooms, bieden wij ook speciaal samengestelde arrangementen aan in samenwerking met Groepsuitje Limburg.  Dit bedrijf bevindt zich op dezelfde locatie, wel zo makkelijk! Zo maak jij jullie uitje helemaal compleet.

  Vanaf 1 oktober zal er een beperkter aanbod zijn. Afhankelijk van het aantal personen zal het niet op alle dagen mogelijk om een arrangement te boeken. Ben je met een kleinere groep en wil je het geheel combineren met bijvoorbeeld een crazy dinner? Dat kan op de volgende data: 23 oktober – 6 november – 20 november – 11 december en 18 december. Vragen? Neem dan even contact met ons op..

Reserveer simpelweg zelf je gewenste Escaperooms via Reserveren.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je op zoek naar een gepersonaliseerd voorstel? Neem dan even contact met ons op via telefoon of email.

 

Let op: vanaf 1 oktober zullen we (tijdelijk)  in beperkte mate geopend zijn, namelijk enkel in de weekenden en vakanties.  Het is dan niet mogelijk de escaperoom te combineren met (lunch/diner) activiteiten. Uiteraard kun je voor of na de escaperoom tot 19:00uur wel een drankje nuttigen.

Kinderfeestjes

v.a. € 99,95

kinderescaperoom bij escaperoomlimburg.

Escape, eten&drinken v.a.

€32,95 P.P.

IMG_6945

Escape & (mini) high beer/wine/tea € 34,50 P.P.

AVG-LOS-BEELD-03

Crazy funtour & ontsnappen  v.a. €45,95 P.P.

IMG_0016

Escape & Bowlen

€ 32,95 P.P.

Escape & Meet en greet

de Peelslak v.a. € 27,50 P.P.

tslakkenhuys-de-peelslak-1

Brochures

Bekijk hier de brochures met ons volledig vernieuwde aanbod aan eten&drinken én activiteiten.

Complete arrangementen

Banqueting (feestavond & koffietafel)

Binnenactiviteiten

Buitenactiviteiten

Eten&drinken

Kinderfeestjes

Vergaderen

WhatsApp Image 2018-11-09 at 13.30.50