FAQ – Vraag & Antwoord

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden: FAQ. Mocht uw vraag er niet tussen staan of heeft u een specifieke(re) vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Hoeveel spelers kunnen er tegelijkertijd in de Escape Room?

Op dit moment beschikken wij over 5 Escaperooms verdeeld over 3 thema’s. De Discover, Investigate, CSI Kamers 1 & 2 .Night At The Museum 1 & 2 en Het Geheim Van De Farao (Egypte). Per kamer mogen maximaal 8 personen (uitzondering Kinderfeestje Escaperoom). Zo kunnen wij 40 personen per uur laten deelnemen!

Via reserveren kun je zien welke tijden er nog beschikbaar zijn. Na het spel is er 15 minuten ombouwtijd nodig om de kamer gereed te maken voor een volgend team. (in het reserveringssysteem is dit interval 30 minuten i.v.m. met speling).

Wij zijn met meer dan 8 personen, kunnen jullie een uitzondering maken?

I.v.m. veiligheid en de grootte van de ruimte mogen wij op last van de brandweer geen uitzondering maken. 8 personen is het maximale aantal personen (per room /per uur) dat deel kan nemen aan het spel. 2 is het minimum aantal personen (dit heeft te maken met de moeilijkheidsgraad van het spel).

Er geldt 1 uitzondering op deze regel: Kinderfeestje Escaperoom.

Is het spel geschikt voor zwangere vrouwen, 65-plussers en/of licht claustrofobische mensen?

Jazeker! Wel is deelnemen aan dit spel ten allen tijde op eigen risico. Onze begeleiders zullen ten allen tijden aanwezig zijn en toezicht houden mocht er iemand plots de kamer willen verlaten.

Is het spel eng?

Eng is niet het juiste woord, onze kamers zijn groot van opzet, en goed verlicht. Ze worden over het algemeen niet als eng ervaren.

Wat zijn de tarieven?

Onze tarieven zijn te vinden op onze tarieven pagina. Klik hier!

Wij willen een (bedrijfs)uitje voor meerdere personen organiseren en willen de uitdaging aangaan in de Escape Room, kan dit?

Ja, dat kan! Jullie moeten dan -in het geval van bijvoorbeeld 20 personen- wel zelf 4 teams van 5 personen samenstellen. Deze kunnen wij dan vlak na elkaar plannen. (15 minuten ombouwtijd) Zo creëer je een leuk wedstrijd element tussen de teams! Welk team zet de snelste tijd neer?

Per uur kunnen wij groepen tot 50 personen deel laten nemen aan de Escape Room. Mocht jullie groep met meer zijn, dan kunnende de “wachtende” teams zich niet te vervelen! Er is nog veel meer te beleven! Kijk op www.groepsuitjelimburg.nl voor alle activiteiten. Aan de bar kan wat gedronken worden of iets naar wens besteld worden van onze kleine kaart.

Willen jullie in de tussentijd iets anders doen? er zijn volop ander teambuildingsactiviteiten http://www.groepsuitjelimburg.nl.

Kunnen we bij jullie vergaderen?

Ja! Dit kan in onze sfeervolle vergaderruimte. Neem voor meer informatie contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Zo kan je zelf vergaderen + een Escaperoom spelen, genieten van een lunch en/of diner en nog veel meer! Kijk voor meer informatie op www.groepsuitjelimburg.nl of bereik ons op het telefoonnummer.

Kortingen

Kijk voor al onze acties (tijdelijke en doorlopende!) HIER!

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Het annuleringsbeleid is afhankelijk van je reservering.

  • Heb je alleen een escaperoom gereserveerd? Dan is annuleren kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Bij een annulering binnen 48 uur voor de afspraak wordt €75 (per gereserveerde tijdslot) in rekening gebracht.  Annuleer je afspraak via de “Annuleer de afspraak” link in je bevestigingsmail.  Zijn er onverhoopt wijzigingen in het aantal personen, houdt er dan rekening mee dat onze tarieven gebaseerd zijn op het aantal personen. Het tarief kan dan ook wijzigen. Mocht het leiden tot het annuleren van een kamer (binnen 48 uur) dan zijn wederom de bovengestelde annuleringsvoorwaarden van toepassing.
  • Heb je een arrangement met eten&drinken of een activiteit gereserveerd? Dan heb je ook een persoonlijke offerte ontvangen via Groepsuitje Limburg, en val je dan ook onder de algemene voorwaarden van Groepsuitje Limburg. Het annuleringsbeleid en de algemene voorwaarden zijn via deze link te vinden. Wijzigingen in het aantal personen kunnen tot 7 dagen voorafgaand aan het uitje worden doorgegeven, en dat is dan ook het aantal wat we in rekening zullen brengen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt bij ons alleen contant of per pin betalen of voorafgaande een factuur ontvangen.

Wat is jullie telefoonnummer/e-mail adres?

Klik hier voor de contactgegevens.

T: +316-54748328

E: info@escaperoomlimburg.nl

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken