Tandemtocht inclusief een Escape Room.

In Actie

Escape Room Actie: € 34,95 P.P.

Het weer wordt beter, de zon schijnt vaker en genieten van de buitenlucht wordt leuker! Om iedereen te laten genieten, hebben wij een leuke Escaperoom actie bedacht in combinatie met uiteraard een Escaperoom en een tandemtocht. Speel eerst een Escaperoom naar keuze. Nadat jullie even zijn bijgekomen gaan jullie op pad met een tandem of een kickbike step. Naast een routekaart ontvangen jullie van ons ook een heerlijke samengestelde lunch. Vanaf onze locatie vertrekken jullie. Onderweg kunnen jullie zelf een leuk plekje opzoeken waar jullie kunnen genieten van onze samengestelde lunch; lekker picknicken met z’n allen!

Voorbeeldprogramma:
11.00 uur: Aankomst, verzamelen
11.30 uur: Start Escaperoom
12.30 uur: Einde Escaperoom.
13.00 uur: Vertrek met de tandem/kickbike step + lunchpakketje.
15.00 uur: Terugkomst met de tandem/kickbike step. Einde Programma.

Aanvangstijden:
Wil je genieten van deze aanbieding? Houd er dan rekening mee dat het programma ongeveer 4 uur in beslag neemt. De aanvangstijden voor deze actie zijn of 10.00 uur of 11.30 uur.

Tandem / Kickbike Step:
We hebben een schitterende tandemtocht voor jullie uitgezet die u langs plekjes voert waar normaal gesproken nooit iemand komt. Het Peelgebied rond Ospel heeft erg veel te bieden. Zoek een eigen plekje uit om te genieten van de lunch. Gezellig picknicken! Op onze tandems kunnen 2 personen tegelijkertijd. Onze steps zijn geschikt voor 1 persoon.

Lunchpakketje:
Lekker picknicken en genieten van een lunch. Jullie krijgen van ons een lunchpakketje mee voorzien van broodjes, iets lekkers, iets gezonds en wat te drinken. Mochten er allergieën of dieetwensen zijn, laat het ons dan weten. Wij houden er dan rekening mee!

Neem een kijkje op onze website www.escaperoomlimburg.nl voor de beschikbaarheid en mogelijkheden en gebruik de code “TOCHT”. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze samenwerking met Groepsuitje Limburg.

Wat zijn de voorwaarden van deze Escaperoom actie?

* Minimaal 5 deelnemers
* Geldig van 19-6-17 t/m 31-7-17
* Aanvangstijden: 10.00 / 11.30 Uur
* Vraag naar de beschikbaarheid
* Zolang de voorraad strekt
* Gebruik de code “TOCHT”
* Escaperoom + Lunch + Tocht

Recent Posts

Leave a Comment