Escaperoom +Lunch

Lunchplankje

€ 36,50 p.p.

Ontsnappen & lunchen!
Een gezellige middag eropuit? Kom ontsnappen uit een van onze spannende Escaperooms bij Groepsuitje Limburg en combineer dit met een heerlijke lunch. Eerst lunchen en dan ontsnappen, of liever andersom? Je mag het programma naar wens indelen.

Binnen dit arrangement kun je een keuze maken voor het lunchplankje vlees/vis of de boerenlunch.

Voorbeeld programma:

11.15 uur: Aankomst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg
11.30 uur: Start Escaperoom
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Einde Programma
(Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om de tijdsindeling naar wens aan te passen.)

Lunchplankje (vlees/vis)

Lunch met een heerlijk gevuld plankje, met voor ieder wat wils! Kies voor vlees of vis. Het lunchplankje vlees bestaat uit een romige tomatensoep met huisgemaakte gehaktballetjes, een rundvlees kroket en eiersalade, geserveerd met 2 sneden boerenbrood. Het lunchplankje vis bestaat uit seizoenssoep met zalmsnippers, een garnalenkroket en tonijnsalade, wederom geserveerd met 2 sneden boerenbrood. Dit arrangement is inclusief 2 consumptiemunten.

* Minimaal 5 personen.
* Voor groepen met meer dan 10 personen kunnen wij ervoor kiezen het geheel in buffetvorm te serveren.

*  De keuze voor vlees/vis dient vooraf door te worden gegeven.
* Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Boerenlunch:

Waar kun je nu beter van een boerenlunch genieten dan bij ons op de boerderij?
Een boerenlunch wordt geserveerd aan een gezellig gedekte, rijkelijk gevulde tafel. Een boerenlunch bestaat uit een variatie aan harde broodjes, diverse broden, een variatie aan vleeswaren en zoet beleg, en een schaal met komkommer, tomaat, paprika & huisgemaakte eiersalade. Daarnaast wordt er onbeperkt koffie, thee & verse melk geserveerd.

* Vanaf 8 personen.
* Nog trek in een soepje? Voor een meerprijs van €4,75,- per persoon krijgt u ook nog de keuze tussen twee soorten huisgemaakte soep. )
* Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan horen wij dat graag, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
* Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Wacht niet langer en reserveer direct!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken