Escaperoom + (Mini) High Beer Of Wine

IMG_6945

V.a.  € 40,50 p.p.

Stap af van de traditionele High Tea, en ga voor het luxere borrelen en ga eens voor een High Beer/Wine! Laat je verassen door een scala aan lekkere hapjes onder het genot van een lekker fris speciaal biertje of wijntje. Laat je heerlijk verassen en onthoud dat bovenstaande foto slechts een impressie schetst! Het is ook mogelijk om voor een High Tea te kiezen, klik HIER voor meer informatie.

Mini High Beer/Wine: € 34,50 p.p.

Bij deze varriant krijg je drie verschillende speciaal bier/wijn geserveerd waarvan je lekker op je gemak kunt genieten. Hierbij worden jullie ook voorzien van een klein snackfestijn bestaande uit mini loempia, borrelgarnituur, nootjes, bruchetta’s uit de oven en een schaal nacho’s uit de oven. Voor de liefhebber kan onze Mini High Beer/Wine vanzelfsprekend ook genuttigd worden met fris. Hiermee genieten jullie van zowel een spannende Escape Room als een heerlijke afsluiter!

Voorbeeld programma:

17.30 uur: Start Escape Room
18.30 uur: Einde Escape Room
19.00 uur: Mini High Beer/Wine
20.30 uur: Einde Programma

* Vanaf 5 personen.
* De prijs is inclusief een Mini High Beer/Wine per persoon & een Escaperoom.
* Duur: ca. 3 uur.
* Aanvangstijden zijn variabel.

High Beer/Wine: € 42,50 p.p.

Op zoek naar een uitgebreider programma? Ga dan wellicht voor onze grotere variant. Jullie worden ontvangen met een glaasje mousserende wijn of een speciaal bier. Daarna volgt de start van de eerste gang voorzien van een mini amuse, seizoenssoepje en een bruchetta. De volgende gang bestaat ui een borrelplank voorzien met o.a. olijven, diverse kaas- en vleessoorten, bittergarnituur, mini loempia, tortillachips, kipvleugels en stokbrood met smeersels. Als afsluiter wordt er een heerlijk dessertbordje geserveerd. Gedurende de activiteit worden er naast het welkomstdrankje nog twee glazen wijn/bier geschonken evenals onbeperkt tafelwater.

Voorbeeld programma:

17.30 uur: Start Escape Room
18.30 uur: Einde Escape Room
19.00 uur: Start High Beer/Wine
21.00 uur: Einde Programma

* Vanaf 8 personen.
* De prijs is inclusief een High Beer/Wine per persoon & een Escaperoom.
* Duur: ca. 3,5 uur.
* Aanvangstijden zijn variabel.
* Deze grotere variant is helaas niet mogelijk op zaterdagen en zondagen.

Natuurlijk kan de Beer/Wine
vervangen worden door Thee/Fris!

Wacht niet langer en reserveer direct!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken