Escaperoom + Sate/Burger-Menu

armando-ascorve-morales-155473-1-e1492604369949-1920x810

€ 34,50 p.p.

Een groot of een klein gezelschap? Op zoek naar een spannende activiteit en lekker eten? Dan is dit wellicht iets voor jullie! Voor groepen vanaf 5 personen bieden wij dit arrangement aan. Speel een Escape Room naar keuze en geniet van een Sate- of Burger menu inclusief 2 of 3 consumpties* per persoon. Dit arrangement is speciaal samengesteld voor de wat kleinere groep met een wellicht ietwat krapper budget.

Sate Menu:

Voor kleinere groepen of de groep met een ietwat krapper budget, hebben wij het simpele maar lekkere saté menu in het leven geroepen. Het menu bestaat uit een lekker sateetje (2 spiesen per persoon) met natuurlijk satésaus, frietjes en een salade. Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn, dan horen wij dat graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Burger Menu:

Evenals ons Sate menu, past dit menu perfect binnen een ietwat krapper budget. Het menu bestaat uit een lekkere bourgondische burger op een broodje geserveerd met frietjes en een salade.

Voorbeeld programma:

17.30 uur: Start Escape Room
18.30 uur: Einde Escape Room
19.00 uur: Start Sate/Burger-Menu
20.30 uur: Einde Programma

* Minimaal 5 personen.
* Bij groepen tot en met 6 personen zijn er 2 consumptiemunten inbegrepen in het arrangement.
* Bij groepen groter dan 7 personen is het programma inclusief 3 consumptiemunten.*
* Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee, bier, radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren zijn verkrijgbaar voor 2 munten.
* Aanvangstijd is variabel.
* Duur: ca. 3 uur.
* Impressie foto.
* Exclusief speciaal bier en overige likeuren.
* Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Wacht niet langer en reserveer direct!