Ontsnappen, happen en trappen

Escaperoom + Fiets/Tandem-Tocht + Picknick

tandem Gr Uitje 8jpg

€ 39,95 p.p.

Combineer een Escaperoom naar keuze met een super fiets/tandem-tocht in onze omgeving. Zo kun je niet alleen de spanning en sensatie van een Escaperoom beleven, maar ontdek je ook de mooie plekjes die onze omgeving (De Groote Peel) te bieden heeft. Daarbij krijgen jullie ook nog eens een picknick mee voor onderweg die bestaat uit belegde broodjes, een snack, wat te drinken en een stukje fruit. Zo kun je zelf een heerlijk plekje opzoeken in de natuur waar je de lunch kunt genieten. En wees gerust, wij zorgen ook nog eens voor de fietsen en tandems!

Programma:

Bij aankomst worden jullie begeleid richting onze Escaperooms en gaan jullie eerst een uurtje de uitdaging aan. Na afloop ontvangen jullie van ons jullie picknick voor onderweg en zullen onze (spel)begeleiders jullie de nodige fietsen en tandems aanbieden evenals een fietsroute door de omgeving. Daarna vertrekken jullie van ons terrein. Tijdens de tocht kunnen jullie zelf een leuk plekje opzoeken in de natuur waar jullie kunnen gaan genieten van de meegekregen picknick lunch. De tocht zelf duurt ongeveer 2,5 – 3 uur. Uiteindelijk komen jullie daarna weer terug bij ons op locatie en nemen wij de fietsen en/of tandems weer in beslag.

Voorbeeld programma:

11.30 uur: Start Escape Rooms
12.30 uur: Einde Escape Rooms
13.00 uur: Vertrek met de fiets/tandem inclusief een picknick voor onderweg.
15.30 uur: Einde Programma

* Duur. 4 Uur.
* Aanvangstijden zijn variabel.
* Inclusief een picknick lunch per persoon bestaande uit belegde broodjes, een snack, wat te drinken en een stukje fruit.
* Voor groepen vanaf 5 tot 100 deelnemers.

5 - 100 Personen

Ca. 4 Uur

39,95 p.p.

Ja

Wacht niet langer en reserveer direct!

Escaperoom + Buitenactiviteit

Flying Darts

flyingdarts

+ €6,- p.p.

U wordt vastgesnoerd, verdeeld in 2 teams van 6 personen, aan een touw waar u een beperkte bewegingsvrijheid heeft. Door (goed) samen te spelen, moet u proberen zoveel mogelijk doelpunten te maken. Dit is echt een spel wat u eens mee moet maken, ook als u niet van voetballen houdt! Je kunt dit spel natuurlijk ook gewoon spelen met meer of minder deelnemers. Dan wissel je elkaar gewoon tussendoor even af! En het Levend Tafelvoetbal spel is ook leuk voor iedereen die niet van voetballen houdt!

Levend Tafelvoetbal

levend tafelvoetbal

+ €6,- p.p.

Met een snelheid ‘vliegen’ jullie over de dartbaan om punten te scoren. Laat het kind in uzelf naar boven komen en laat zien hoe goed u kan mikken op onze dartbaan. Welk team is er als eerste van de 501 naar de 0? Net als bij darten, strijdt u dus met twee teams tegen elkaar waardoor de spanning wordt opgevoerd! Onze Flying Darts baan is niet alleen geschikt voor kinderen, maar valt ook bij volwassenen zeer in de smaak. Ook zij roetsjen met veel plezier over onze baan!

Het is toch wel net zo leuk om na de Escaperoom even een korte buitenactiviteit te spelen? En dat voor een kleine meerprijs van 7 euro per persoon! Je maakt hiermee je programma net wat langer door een uurtje te strijden tegen elkaar tijdens een van onze diverse buitenactiviteiten. Wil je graag weten wat je per persoon betaalt? De prijs voor een Escaperoom is afhankelijk van het aantal deelnemers. Kijk eens HIER voor alle tarieven.

Het levend tafelvoetbalspel en Flying Darts zijn onze meest populaire buitenactiviteiten. In samenwerking met Groepsuitje Limburg, bieden wij nog veel meer activiteiten voor jong en oud! Kijk op de website voor alle mogelijkheden en meer informatie.

Voorbeeld programma:
11.30 uur: Start Escape Rooms
12.30 uur: Einde Escape Rooms
13.00 uur: Start Buitenactiviteit naar keuze
14.00 uur: Einde Programma

* Duur. 2.5 Uur.
* Aanvangstijden zijn variabel.
* Voor groepen vanaf 5 deelnemers.
* Voor alle mogelijkheden kun je een kijkje nemen bij Groepsuitje Limburg

5 - 100 Personen

Ca. 2,5 Uur

+ 7 p.p.

Nee

Wacht niet langer en reserveer direct!

Ontsnappen, wandelen & fun

ESCAPEROOM + CRYPTISCHE PEELTOCHT + PICKNICK

cryptische-peeltocht-5

€ 42,95 p.p.

Met dit actie arrangement worden jullie allereerst ontvangen in onze prachtige ontvangstruimte (met uitzicht op onze koeien) met een kopje koffie en een stukje cake. Elk team krijgt 10 opdrachten die de fantasie en het cryptische denkvermogen prikkelen. Ieder team krijgt ook een digitale camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten daadwerkelijk door het gehele team vervuld zijn. Uiteraard staat deze wandeltocht in het teken van gezelligheid en teamgeest. De foto’s blijven in jullie bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag. Tijdens de tocht wordt voor de nodige verfrissing in de vorm van een drankje gezorgd. De tocht kan helaas niet nader worden omschreven, omdat dan het verrassingseffect voor de deelnemers minder groot is. Vanaf onze locatie gaan jullie wandelen in de Peel en haar omgeving. Onderweg kunnen jullie een fijne plek uitkiezen om jullie picknick op te stellen. Zo kunt u blijven genieten van de omgeving. Na de tocht komen jullie weer terug bij ons op locatie waar jullie spannend de dag nog eens afsluiten door het spelen van een Escaperoom naar keuze!

Voorbeeldprogramma:

11.00 uur: Aankomst met koffie/Thee & Cake
11.30 uur: Start Crazy Fun Tour
12.30 uur: Picknick onderweg.
14.00 uur: Terugkomst bij Groepsuitje Limburg.
14.30 uur: Start Escaperoom
15.30 uur: Einde Programma

* Vanaf 8 jaar en ouder.
* Vanaf 5 personen.
* Een gezellige activiteit die buiten wordt gespeeld.
* Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
* Inclusief koffie & cake bij aankomst, lunch, 1 consumptie onderweg en een fotocollage om mee naar huis te nemen.

5 - 100 Personen

Ca. 4,5 Uur

42,95 p.p.

Ja

Wacht niet langer en reserveer direct!

boerenspellen-073

Kies eens iets anders dan een Escaperoom!

Hoe werkt het?
Bij Escaperoom Limburg is het niet alleen mogelijk om een Escaperoom te spelen maar kun je ook genieten van hilarische, spannende maar vooral leuke binnen en buiteactiviteiten! Zo kunnen jullie niet alleen kijken hoe sterk jullie onderlinge samenwerking is maar worden jullie ook getest tijdens deze carriereswitch voor een dag!!

Spoedcursus Boer(in) Worden

Carriereswitch voor een dag!

De spoedcursus boer(in) worden, of kortweg SCBW, is een fantastische binnen activiteit voor jong en oud. Lachen, gieren, brullen, een dag vol humor, actie, gezelligheid en veel plezier. Er is geen betere manier om het echte oer-Hollandse boerenleven zelf mee te maken. Voor een uniek, gezellig en sportief uitje hebben wij een aantal spellen voor u op een rijtje gezet waarmee u in de voetsporen van de boer(in) kunt treden. Leer elkaar kennen onder andere omstandigheden en verhoog de teamgeest. Maar het plezier staat natuurlijk voorop. Alle spellen zijn gebaseerd op het boerenleven en de dagelijkse activiteiten op de boerderij waaronder: koe melken, insemineren, eieren vangen, muis meppen, melkvangen, omgang met de boerin, stressbestendigheid, stro-stapelen, de hooiberg en de klompenloop.

Voorbeeldprogramma:

10.00 uur: Aankomst, verzamelen, start activiteit.
12.30 uur: Maximaal einde van het programma.

Extra informatie:

  • Vanaf 8 jaar en ouder.
  • Een actief programma dat zowel binnen als buiten wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
  • U speelt zelfstandig als groep zonder spelbegeleider.
  • Perfect te combineren met een hapjes, lunch of diner.
  • Exclusief consumpties.

Het is ook mogelijk om een andere activiteit te kiezen of je eigen programma samen te stellen! Dit allemaal dankzij een samenwerking met Groepsuitje Limburg. Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op www.groepsuitjelimburg.nl

PRIJSLIJST

8 – 14 Deelnemers: €12,95 p.p.
15 – 29 Deelnemers: : €10,95 p.p.
30 of meer Deelnemers: : €8,95 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar: €6,95 p.p.

BROCHURES

Download hier onze digitale brochures. Zo kun je al onze mogelijkheden bekijken, zie je wat de activiteiten kosten en kun je in principe je eigen onvergetelijke dag samenstellen!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken