Escape Diner

Het Escape Diner

Het Escape Diner is een spannende uitdagende teambuildingsactiviteit van ca. 4 uur met eten & drinken voor groepen groter dan 20 personen.

Het Verhaal

Een moordlustige crimineel is op het nippertje aan de politie ontsnapt en de politie tast volledig in het duister. Een anonieme tip verwijst naar een mobiel. Zou de moordenaar in zijn haast vergeten zijn gps uit te zetten? De politie mist deze essentiële informatie. Kunnen jullie voorkomen dat er meer slachtoffers vallen? Kraak de codes, en vind het nummer!

Wat ga je doen?

Bij ontvangst krijg je eerst een drankje en volgt er een korte uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld en ga je samen de strijd aan. Kraak codes, raadsels, puzzels en cryptogrammen. Welk team weet als eerste de juiste code te kraken? Het spel wordt gespeeld aan tafel. De tafels spelen tegen elkaar, maar ook met elkaar!

Wat houdt het in?

  • Drankarrangement* / 5 Consumpties Per Persoon
  • Spelprogramma
  • Quizmaster
  • Heerlijk 4-gangen diner
  • Duur programma: ca. 4 uur.

* Exclusief speciaal bier.

Het Diner

– Gang 1
Start met een lekkere carpaccio! Wij hebben voor de vleesliefhebber de klassieke rundercarpaccio. En voor de visliefhebber hebben wij een zalm & garnalen carpaccio.
– Gang 2
Een keuze tussen twee huisgemaakte soepen. Hierbij zal uiteraard stokbrood met kruidenboter geserveerd worden.
Gang 3
Het hoofdgerecht wordt in kleine pannetjes en schaaltjes over de tafel verdeeld, zo kunt u naar eigen wens uw hoofdgerecht kiezen. Deze pannetjes zijn gevuld met onder andere een mixed grill, bestaande uit kipfilet, varkenshaas, runderbiefstuk en zalm. Verder zal er nog champignon/room-saus, salades, warme groenten, aardappelgratin en frites geserveerd worden.
Gang 4
Het dessert zal bestaan uit een drieluik van ijs, fruit & een dessertglaasje. Het dessertglaasje kan bestaan uit een crème brûlée, chocolade mousse of tiramisu.

Kosten

De prijs is gebaseerd op het minimaal aantal deelnemers van 20 personen en zijn inclusief 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon, spelprogramma’s, quizmaster en een heerlijk 4 gangen diner. aanvangstijden in overleg!

Het is ook mogelijk om een 4-uur drankarrangement af te nemen in plaats van 5 consumpties (exclusief speciaal bier) per persoon.

Personen / Deelnemers | Prijs per persoon
20 – 39 | €60,95 (of € 68,95 met 4 uur drankarrangement ipv. 5 consumpties)
Duur: 4 Uur

Wacht niet langer en vraag naar de mogelijkheden!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken