High Beer/High Wine

Stap af van de traditionele high tea, en ga voor het luxere borrelen. Een High beer of High wine! Laat je verrassen door een scala aan lekkere hapjes onder het genot van een lekker wijntje of een lekker fris biertje.

De Mini High Beer/Wine (€ 29,95 p.p. vanaf 5 personen incl. Escape Room*)  

Bij de mini High Beer krijgt u drie verschillende speciaal biertjes geserveerd waarvan u lekker op uw gemak kunt genieten. Hierbij wordt u ook voorzien van een klein snackfestijn bestaande uit mini loempia, borrelgarnituur, nootjes en een schaal nacho’s uit de over. Voor de liefhebbers kan onze High Beer ook gedaan worden met drie glaasjes wijn of fris. Zo geniet u én van een Escape Room én van een lekkere afsluiter.

De High Beer/Wine (€39,95 p.p. vanaf 10 personen incl. Escape Room*)

  • Ontvangst met een glaasje mousserende wijn of een speciaal biertje
  • Start van de eerste gang met een mini-vitello tonato en seizoensoepje en bruschetta.
  • Vervolg met een borrelplank met olijven, diverse kaas- en vleessoorten, bittergarnituur, mini-loempia’s, tortillachips, kipvleugels, calamaris & stokbrood met smeersels.
  • Afsluiting met dessertbordje, met onder andere een bolletje ijs.

Gedurende de activiteit worden er naast het ontvangstdrankje nog twee glazen wijn/bier geschonken. Daarnaast wordt er onbeperkt tafelwater geschonken. Zo geniet u én van een Escape Room én van een lekkere afsluiter. Deze grotere variant op de High Beer/Wine is niet mogelijk op zaterdagen en zondagen.

Reserveer een Escape Room met dit arrangement!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken