Escaperoom The Battle

Bestaat jullie groep uit meer dan 8 personen? Geen probleem! Speel dan een Escape Room Battle! 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 8 personen. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Wij beschikken over 5 Escape Rooms in totaal, waarvan 2x CSI, Investigate, Discover en 2x Night At The Museum. Zo kunt u zelfs meerdere teams tegen elkaar laten strijden! Momenteel bieden wij de ruimte aan 40 personen per uur in onze Escape Rooms! Battle er op los!

Mochten jullie uiteindelijk een van deze Battle aan willen gaan? Vergeet dan niet tweemaal een Escape Room te reserveren zodat jullie een stukje zekerheid krijgen. Middels ons reservatiesysteem kunnen jullie simpelweg een reservering plaatsen voor meerdere kamers.

CSI, Investigate, Discover

Investigate, Discover, Escape 1

Het verhaal:

Rechercheurs opgepast, jullie hulp is dringend nodig! In het pittoreske Ospel in Limburg heeft een gestoorde serie moordenaar zijn sporen achter gelaten in zijn hotel kamer. Net voordat het arrestatieteam hem in de kraag kon pakken is hij gevlucht en is op weg naar zijn nieuwe bestemming. Het is aan jullie de taak om uit te zoeken waar deze gestoorde psychopaat zijn volgende slag gaat slaan. Aan de hand van bewijsstukken uit de hotelkamer moet er achterhaald worden in welke landen de moordenaar heeft toegeslagen, alleen zo kan zijn nieuwste bestemming ontmaskerd worden. Binnen een uur vertrekt zijn vlucht naar zijn volgende moordbestemming, lukt het jullie om hem tegen te houden binnen de tijd? De klokt tikt door!

Night At The Museum

Night at the Museum 1

Het verhaal:

Een museum saai? Dacht het niet! De taak is simpel, namelijk bewaak het museum tijdens de nacht. De uitvoering daarentegen kan nog wel eens tegen vallen. Niemand heeft jullie namelijk verteld dat het museum ’s nachts tot leven komt. En… Die levensechte dino komt wel héél dichtbij! Kunnen jullie de rust wederkeren? Een echte aanrader  voor diegene die houdt van puzzelen. Laat je zelf meeslepen met het beeld en geluid en ontdek wat beleving daadwerkelijk inhoudt! Lukt het jullie uiteindelijk te ontsnappen? Deze Escape Room is aan te raden bij iedereen die van ervaringen houdt.

9 - 32 Personen

v.a. 18,95 p.p.

Engelse Versie Beschikbaar

2 - 4 Escape Rooms

Wacht niet langer en reserveer direct!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken