Escaperoom Actie: Zomer 2017

In Actie

Escaperoom Actie: Zomer 2017

VOL = VOL & OP = OP

1
2

 € 89,95 PER KAMER

De zomervakantie staat bijna voor de deur en dat betekent: een nieuwe Escaperoom Actie! En wie had dat gedacht: Bij ons staat de zomer van 2017 natuurlijk in het teken van ontsnappen. Onze

Vanaf 9 juli 2017 tot en met 27 augustus 2017 kost een Escaperoom slechts € 89,95 per kamer ongeacht het aantal deelnemers! Het leukste en spannendste uitje voor gezinnen, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Simpelweg voor iedereen! De actie is tijdens deze periode 7 dagen per week geldig!

Maar dat is nog niet alles! Ook geven wij diverse prijzen weg! Tijdens deze periode maak je bijvoorbeeld kans (na elk bezoek) op een waardebon voor onze allernieuwste Escaperoom (of een andere Escaperoom naar keuze) die na de zomervakantie waarschijnlijk al haar deuren opent! Hoe leuk is dat!

ONDER DE DEELNEMERS VERLOTEN WIJ:

1x JACKPOT: WAARDEBON GRATIS ESCAPEROOM TWV 8 PERSONEN + BORRELGARNITUUR + 1 CONSUMPTIE*

2x Hoofdprijs: WAARDEBON ESCAPEROOM TWV 5 PERSONEN

5x: 10% Kortingsvouchers op een Escaperoom

10x 5% Kortingsvouchers op een Escaperoom

Bijvoorbeeld. Ben je met 15 personen en boek je 2 Escape Rooms? Dan ontvang je na afloop 2 deelnamevouchers voor de loting. Kom je in deze periode nog eens terug voor een andere Escaperoom? Dan ontvang je vanzelfsprekend nog een voucher! Zo bepaal je zelf hoe groot je kans op winnen is!

Wat moet je doen?

Ga naar www.escaperoomlimburg.nl en klik op RESERVEREN. Kies je datum, je gewenste Escaperoom en vul de gegevens in. Vergeet de code ZOMER2017 niet in te vullen! Daarna ontvang je een bevestiging per email.

Na afloop van je Escaperoom, ontvang je bij ons op locatie een deelname voucher voor de loting. Vul de gegevens in en plaats je lot in de ton! Op maandag 28 augustus 2017 maken wij de winnaars bekend. Je doet nu mee aan de Escaperoom actie!

Wat moet je weten?

Wij zijn gelegen op 3  minuten van de A2 en beschikken over een vijftal Escaperooms verdeeld over 3 thema’s. Dat betekent simpelweg dat er 40 personen maximaal per uur kunnen ‘ontsnappen’. Ook kun je bij ons op locatie gratis parkeren. Heb je zin om bij aankomst of na afloop te lunchen, dineren of lekker een versnapering te nuttigen? Ook dan ben je aan het juiste adres! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ow ja! Onze nieuwste Escaperoom opent haar deuren zeer waarschijnlijk na de zomervakantie. Na elk bezoek in deze actie-periode, ontvang je van ons een flyer waarmee je kans maakt op een waardebon voor deze nieuwste Escaperoom!

En 4 van onze 5 Escape Rooms beschikken natuurlijk over airco!

Wat zijn de voorwaarden?

Maximaal 8 deelnemers per kamer.

Gebruik de actiecode: ZOMER2017.

OP = OP & VOL = VOL.

Deze actie is alleen geldig op reserveringen via www.escaperoomlimburg.nl

De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en samengestelde programma’s.

1 deelnamevoucher voor de loting per gespeelde Escaperoom.

De winnaars van de loting worden op 28 augustus 2017 bekend gemaakt.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Op zaterdagen is de kinderversie niet mogelijk.

Recent Posts

Leave a Comment