Escaperoom + BBQ *

BBQ

€ 44,95 p.p.

Op zoek naar een avondvullend programma inclusief een spannende activiteit en lekker eten? Dan is dit wellicht iets voor jullie! Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij dit arrangement aan. Speel een Escape Room naar keuze en geniet van een BBQ.

BBQ:

Onze compleet verzorgde BBQ bestaat uit verschillende vis- en vleessoorten waaronder biestukspiesen, scampi’s, hamburgers, speklappen, kipfilet, kipsaté en natuurlijk barbecueworstjes. Daarnaast zal er een scala aan salades worden geserveerd evenals de nodige sausjes. Uiteraard zal er voldoende stokbrood en kruidenboter aanwezig zijn. Bestaat jullie groep uit meer dan 30 personen? Dan zullen onze koks voor jullie achter de BBQ plaatsnemen en hoeven jullie alleen maar heerlijk te genieten voor datgene wat voor jullie klaar gemaakt wordt. Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn, dan horen wij dit graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Voorbeeld programma:

17.30 uur: Start Escape Room
18.30 uur: Einde Escape Room
19.00 uur: Start BBQ
21.00 uur: Einde Programma

* Minimaal 20 personen voor de BBQ.
* Aanvangstijd is variabel.

* Duur: Ca. 3,5 uur.
* Exclusief speciaal bier en overige likeuren.
* Groepen kleiner dan 30 personen dienen rekening te houden dat er zelf gebakken zal moeten worden.

Wacht niet langer en reserveer direct!

Escaperoom + BBQ + 2,5 Uur Drankarrangement *

kerst-sharing-dinner

€ 54,95 P.P.

Zijn jullie met een grotere groep en op zoek naar een super leuk, spannend en gezellig bedrijfsfeestje of vriendenuitje dat ook nog eens een avondvullend programma betreft? Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij deze bijzondere  aanbieding in het leven geroepen welke het gehele jaar geldt!

Momenteel bieden wij ruimte aan groepen tot 40 personen in onze Escape Rooms per uur. Zo kunnen ook de grotere groepen genieten van een ontsnappingservaring, genieten van heerlijk eten en de dag goed afsluiten op een gezellige locatie!

BBQ:

Onze compleet verzorgde BBQ bestaat uit vleessoorten waaronder hamburgers, speklappen, kipfilet, spiesen en sate. Daarnaast zal er een scala aan salades worden geserveerd evenals de nodige sausjes. Uiteraard zal er voldoende stokbrood en kruidenboter aanwezig zijn. Bestaat jullie groep uit meer dan 30 personen? Dan zullen onze koks voor jullie achter de BBQ plaatsnemen en hoeven jullie alleen maar heerlijk te genieten voor datgene wat voor jullie klaar gemaakt wordt. Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn, dan horen wij dit graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Voorbeeld programma:

17.15 uur: Aankomst, verzamelen en uitleg Escape Room
17.30 uur: Start Escape Rooms
18.30 uur: Einde Escape Rooms
19.00 uur: Start BBQ + 2,5 uur Drankarrangement*
21.30 uur: Einde Programma

* Duur. 4,5 Uur.
* Aanvangstijden zijn variabel.
* Exclusief speciaal bier en overige likeuren.
* Groepen kleiner dan 30 personen dienen rekening te houden dat er zelf gebakken zal moeten worden.
* Een kwartier voor afloop van het drankarrangement ontvangen jullie het laatste drankje.
* Voor groepen vanaf 20 deelnemers.

Wacht niet langer en reserveer direct!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken