9.8 /10 o.b.v. 220+ reviews!
Grootste van Limburg
5 min. vanaf de A2
Binnen enkele minuten geregeld

Over Escaperoom Limburg

Grootste van Limburg
5 min. vanaf de A2
Binnen enkele minuten geregeld

Over
Escaperoom
Limburg

Escaperoom Limburg is omringd door prachtige weilanden. Je vind bij ons grazende koeien op onze activiteiten locatie, gelegen in Ospel. Inmiddels bestaat Escaperoom Limburg al meer dan tien jaar.

Overonze locatie

Bij Escaperoom Limburg kun je terecht voor de gaafste buitenactiviteiten, spelshows, quizzen en toffe binnen spellen. Ook beschikken wij over zeven escaperooms. Natuurlijk is het ook mogelijk om de groepsactiviteit uit te breiden met een van onze horeca arrangementen. Een Barbecue, schotel menu of friet buffet, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, een locatie voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, schoolactiviteiten, familiefeestjes, bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes.

Activiteitenop jouw locatie

Escaperoom Limburg bied voor iedereen een volledig verzorgde dag uit aan. Wij kunnen samen met u een volledig programma op maat maken, en afstemmen op uw wensen. Ook daar ligt onze kracht. Niks is ons te gek. Escaperoom Limburg is eenvoudig en snel bereikbaar vanaf de A2. Ook beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Keuze uit 5 verschillende escaperooms