9.8 /10 o.b.v. 220+ reviews!
Grootste van Limburg
5 min. vanaf de A2
Binnen enkele minuten geregeld

De Chocoladefabriek

Beoordeeld met een 8,0
Ontsnappings percentage 78%

Praktische informatie

Aantal Rooms
1 Room
Capaciteit per Room
4-6 personen
Ontsnappingstijd
60 minuten
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Familieversie
Mogelijk
Engelse Versie
Mogelijk
Airco
Ja
Rolstoelvriendelijk
Nee
Vanaf € 18.95 p.p.

Geheime missie in de chocoladefabriek!

Een escaperoom & chocolade, een betere combinatie kunnen wij in ieder geval niet bedenken. Ontdek de wondere wereld van de chocoladefabriek! Durven jullie het aan om samen deze fabriek te betreden? Het verhaal Het lijkt een oude container, maar niets is wat het lijkt. Al jaar en dag opereert er in dit vervallen gebouw een heuse chocoladefabriek, waarin de allerlekkerste, bijzonderste en mooiste creaties gebrouwen worden, geheel in het geheim. In opdracht van zijn grootste concurrent gaan jullie op een geheime missie om het fameuze chocolademuffin recept in handen te krijgen. Laat je verrassen door de wondere wereld van de chocoladefabriek, maar pas op dat je niet betrapt wordt! Lukt het jullie deze missie binnen 60 minuten te volbrengen? Deze escaperooms is niet geschikt voor kinderfeestjes! Mocht je vragen hebben over deze activiteit, neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen per kamer

  • 1-4 personen €25,95 per persoon (minimumprijs van 4 personen)
  • 5 personen €23,95 per persoon
  • 6 personen €20,95 per persoon
  • 7 personen €19,95 per persoon
  • 8 personen €18,95 per persoon
  • 8+ spelers Prijs op aanvraag

 

Tip! Bent u met meer dan 8 personen dan is het leuk om een battle te spelen in de investigate rooms (csi) of Night at the museum. De prijs hangt af van het aantal personen. Bent u met een oneven aantal deelnemers dan geldt de prijs voor de kamer met de meeste deelnemers voor beide groepen. Dus bijvoorbeeld: bent u met 11 personen dan geldt de prijs voor 6 personen per kamer voor beide kamers.

Vanaf 16 personen bedraagt de prijs €18,95 per persoon. Hierbij worden ten alle tijden alleen het aantal kamers gereserveerd wat nodig is voor het aantal personen. Wat inhoudt dat zodra er minder personen zijn dan eerder verwacht het kan voorkomen dat er wordt afgeschaald in het aantal kamers.

Let op! Bij het reserveren van een Escaperoom wordt er wegens veel no-shows een aanbetaling van €25,00 gevraagd. De rest dient bij aanvang activiteit betaald te worden op locatie.

Leaderboard

1e
28 jul 2022 00:24:59
78%

De Chocoladefabriek boeken