9.8 /10 o.b.v. 220+ reviews!
Grootste van Limburg
5 min. vanaf de A2
Binnen enkele minuten geregeld

Investigate, Discover, Escape

Beoordeeld met een 7.3
Ontsnappings percentage 72%

Praktische informatie

Aantal Rooms
2 Rooms
Capaciteit per Room
4-8 personen (in Battle variant 4-16 personen)
Ontsnappingstijd
60 minuten
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Kinderversie
Mogelijk
Engelse Versie
Mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Ja
Airco
Ja
Vanaf € 18.95 p.p.

Investigate, discover, escape!

Escaperoom met cijfersloten, puzzels, sleutels en codes. Investigate, Discover en Escape! Weet jij waar je moet beginnen? Het verhaal Rechercheurs opgepast, jullie hulp is dringend nodig! In het pittoreske Ospel in Limburg heeft een gestoorde serie moordenaar zijn sporen achter gelaten in zijn hotel kamer. Net voordat het arrestatieteam hem in de kraag kon pakken is hij gevlucht en is op weg naar zijn nieuwe bestemming. Het is aan jullie de taak om uit te zoeken waar deze gestoorde psychopaat zijn volgende slag gaat slaan. Aan de hand van bewijsstukken uit de hotelkamer moet er achterhaald worden in welke landen de moordenaar heeft toegeslagen, alleen zo kan zijn nieuwste bestemming ontmaskerd worden. Binnen een uur vertrekt zijn vlucht naar zijn volgende moordbestemming, lukt het jullie om hem tegen te houden binnen de tijd? De klokt tikt door! Speel een Battle Escaperoom! Ben je met meer dan 8 personen? Kies dan voor de Battle variant van deze escaperoom. Bij Escaperoom Limburg hebben we deze kamer namelijk 2 keer, waardoor je deze met maximaal 16 personen tegelijkertijd kunt spelen. Het leuke hieraan is dat je een wedstrijd kunt houden welke speler uiteindelijk als snelste alle puzzels en raadsels heeft opgelost. Naast dit thema is er ook een battle escaperoom in het Night at the Museum thema! Escaperoom kinderfeestje in Limburg? Een kinderfeestje houden in een escaperoom? Ook dat is mogelijk bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg! Wij hebben 3 kamers welke geschikt zijn voor het houden van een escaperoom kinderfeestje. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je op avontuur en probeer je binnen de tijd alle puzzels op te lossen. Lukt het jullie om binnen de tijd weer buiten te staan? Voor kinderfeestjes hebben wij een speciaal kinderfeesttarief van €115,- per kamer, dit actie tarief is NIET geldig op zaterdagen.

Prijzen per kamer

  • 1-4 personen €25,95 per persoon (minimumprijs van 4 personen)
  • 5 personen €23,95 per persoon
  • 6 personen €20,95 per persoon
  • 7 personen €19,95 per persoon
  • 8 personen €18,95 per persoon
  • 8+ spelers Prijs op aanvraag

 

Tip! Bent u met meer dan 8 personen dan is het leuk om een battle te spelen in de investigate rooms (csi) of Night at the museum. De prijs hangt af van het aantal personen. Bent u met een oneven aantal deelnemers dan geldt de prijs voor de kamer met de meeste deelnemers voor beide groepen. Dus bijvoorbeeld: bent u met 11 personen dan geldt de prijs voor 6 personen per kamer voor beide kamers.

Vanaf 16 personen bedraagt de prijs €18,95 per persoon. Hierbij worden ten alle tijden alleen het aantal kamers gereserveerd wat nodig is voor het aantal personen. Wat inhoudt dat zodra er minder personen zijn dan eerder verwacht het kan voorkomen dat er wordt afgeschaald in het aantal kamers.

Let op! Bij het reserveren van een Escaperoom wordt er wegens veel no-shows een aanbetaling van €25,00 gevraagd. De rest dient bij aanvang activiteit betaald te worden op locatie.

Leaderboard

1e
23 maart 2023 00:27:05
72%

Investigate, Discover, Escape boeken