Escaperoom to go!

Jullie laatste overval ging mis. En dan bedoelen we serieus mis. Uiteraard wist het brein van jullie bende, Coco weer te ontsnappen. Zul je altijd zien…

Inmiddels zijn jullie overgeplaatst naar een zwaarbeveiligde gevangenis, Celblok D om precies te zijn. Jullie maat heeft een uniek, waterdicht plan voorbereid voor jullie ontsnapping.

Klein detail, communicatie met hem is lastig. Post wordt gelezen, e-mail gecheckt en telefoontjes afgeluisterd. Een kant-en-klaar ontsnappingsplan communiceren was dan ook onmogelijk, via allerlei media heeft hij hints, codewoorden en cryptische omschrijvingen achtergelaten. Rest jullie enkel nog de simpele taak: ONTSNAPPEN!

Maak van iedere locatie een escaperoom met deze escapebox, zonder in te leveren op beleving. Dat was het uitganspunt van deze box.  Het spel is dan ook volledig geautomatiseerd. Dat betekent geen cijfersloten of losse papieren, maar een interactief spel met een geïntegreerd touchscreen, beeld, geluid en een breed scala aan unieke sensoren!

Eigen locatie

Deze escaperoom to go kan op een locatie naar wens gespeeld worden. Op zaterdag is het ook mogelijk het spel op locatie bij Escaperoom Limburg te spelen. Je huurt de game voor een dagdeel. Je kunt de box op locatie in Ospel afhalen.

Ochtend – Middag : 09:30 – 16:00uur

Middag – Avond : 17:00 – 23:59uur

Het spel:

  • Het spel bevat 3 versies: familieversie – volwassenversie – expert versie
  • Het spel duurt maximaal 90 minuten.
  • De escapebox werkt enkel op stroom, je kunt hier ieder stopcontact voor gebruiken.
  • Er is een ingebouwd hintsysteem. Met 1 druk op de knop vraag je om een hint.

Meer dan 1x spelen?

Organiseer een interne competitie bij je werk of gedurende het vriendenweekend. Wie heeft de snelste tijd? Het is mogelijk om het spel vaker te spelen en/of langer te uren. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Net als onze andere escaperooms heeft Mobile Stories ook deze escapebox ontwikkeld. Bekijk de website voor het complete portfolio.

Praktische informatie

Locatie Aan tafel (eigen locatie of op zaterdag bij Escaperoom Limburg)
Aantal personen 2-4 per spel
Spelduur 90 minuten
Moeilijkheidsgraad 3 versies: Familie, volwassenen & expert
Met kinderen? Vanaf 12 jaar
Tarief €75,- per spel
Ontsnappingspercentage 78%
0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken