Reserveren Escaperoom

We zijn op dit moment geopend   Gezondheid staat ten alle tijden voorop, onze escaperooms kunnen veilig gespeeld.

We beschikken over een totaal van 7 kamers. Bij Investigate, Discover, Escape en bij Night at the Museum is het mogelijk om met een grotere groep te spelen en tegen elkaar te strijden voor de winst. Plaats dan wel even twee verschillende reserveringen! Deze ‘Battle‘ bestaat dan uit twee identieke Escape Rooms in spiegelbeeld. Je strijdt dan niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar!

Meer weten? Neem dan even contact met ons op per telefoon (+31654748328 of 0615394389) of email (info@escaperoomlimburg.nl) De actuele beschikbaarheid zie je in het vak hier beneden. Kies een escaperoom, en maak direct zelf je reservering!

Vanaf 1 oktober zal er een beperkter aanbod zijn. Afhankelijk van het aantal personen zal het niet op alle dagen mogelijk om een arrangement te boeken. Ben je met een kleinere groep en wil je het geheel combineren met bijvoorbeeld een crazy dinner? Dat kan op de volgende data: 23 oktober – 6 november – 20 november – 11 december en 18 december.

Voor groepen vanaf 25 personen maken we graag een uitzondering. Neem dan even telefonisch of per email contact met ons op.

Van plan om vandaag een Escaperoom te komen spelen? Bel dan even voor de beschikbaarheid naar +31654748328. 

Let op: Wil je een Battle Escaperoom spelen? Vergeet dan niet om twee kamers te reserveren!

En je betaalt pas bij ons op locatie!

Escaperoom Limburg reserveren