Reserveren Escaperoom

We zijn op dit moment geopend   Gezondheid staat ten alle tijden voorop, onze escaperooms kunnen veilig gespeeld.

We beschikken over een totaal van 7 kamers. Bij Investigate, Discover, Escape en bij Night at the Museum is het mogelijk om met een grotere groep te spelen en tegen elkaar te strijden voor de winst. Plaats dan wel even twee verschillende reserveringen! Deze ‘Battle‘ bestaat dan uit twee identieke Escape Rooms in spiegelbeeld. Je strijdt dan niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar!

Meer weten? Neem dan even contact met ons op per telefoon (+31654748328 of 0615394389) of email (info@escaperoomlimburg.nl) De actuele beschikbaarheid zie je in het vak hier beneden. Kies een escaperoom, en maak direct zelf je reservering!

De Mini High Beer/Wine (€ 34,95 p.p. vanaf 5 personen incl. Escape Room*)  

Bij de mini High Beer krijgt u drie verschillende speciaal biertjes geserveerd waarvan u lekker op uw gemak kunt genieten. Hierbij wordt u ook voorzien van een klein snackfestijn bestaande uit mini loempia, borrelgarnituur, nootjes en een schaal nacho’s uit de over. Voor de liefhebbers kan onze High Beer ook gedaan worden met drie glaasjes wijn of fris. Zo geniet u én van een Escape Room én van een lekkere afsluiter.

Van plan om vandaag een Escaperoom te komen spelen? Bel dan even voor de beschikbaarheid naar +31615394389

Let op: Wil je een Battle Escaperoom spelen? Vergeet dan niet om twee kamers te reserveren!

En je betaalt pas bij ons op locatie!

Escaperoom Limburg reserveren