Reserveren Escaperoom

We zijn op dit moment geopend   Gezondheid staat ten alle tijden voorop, onze escaperooms kunnen veilig gespeeld.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op per telefoon (+31654748328 of 0615394389) of email (info@escaperoomlimburg.nl) De actuele beschikbaarheid zie je in het vak hier beneden. Kies een escaperoom, en maak direct zelf je reservering!

Afhankelijk van het aantal personen zal het niet op alle dagen mogelijk om een arrangement te boeken. Ben je met een kleinere groep en wil je het geheel combineren met bijvoorbeeld een crazy dinner? Dat kan op de volgende data:  20 november – 11 december -18 december – 8 januari  – 22 januari – 5 februari & 19 februari.

We zijn tijdelijk enkel op zaterdag geopend. Voor groepen vanaf 25 personen maken we graag een uitzondering. Neem dan even telefonisch of per email contact met ons op.

Van plan om vandaag een Escaperoom te komen spelen? Bel dan even voor de beschikbaarheid naar +31654748328. 

Online reservering + aanbetaling

Helaas hebben we de afgelopen maanden te maken gehad met veel no-shows. Om je reservering definitief te maken, vragen we een aanbetaling van €25 euro.  Uiteraard zijn er soms onvoorziene omstandigeden. Wil je nog annuleringen of ben je uiteindelijk met minder personen? Bekijk hier wat er mogelijk is.

 

 

Let op: Wil je een Battle Escaperoom spelen? Vergeet dan niet om twee kamers te reserveren!

Escaperoom Limburg reserveren