Tarieven, Prijs per persoon, per kamer

4 spelers

€ 25.95 p.p.

5 spelers

€ 23.95 p.p.

6 spelers

€ 20.95 p.p.

7 spelers

€ 19.95 p.p.

8 spelers

€ 18.95 p.p.

8+ spelers

Prijs op aanvraag!

Bent u met minder dan 4 personen maar wilt u toch heel graag een escaperoom doen? Ook dan kunt u een escaperoom reserveren! Houdt er dan rekening mee dat u de prijs voor minimaal 4 personen betaald.

*Tip! Bent u met meer dan 8 personen dan is het leuk om een battle te spelen in de investigate rooms (csi) of  Night at the museum. De prijs hangt af van het aantal personen. Bent u met een oneven aantal deelnemers dan geldt de prijs voor de kamer met de meeste deelnemers voor  beide groepen. Dus bijvoorbeeld: bent u met 11 personen dan geldt de prijs voor 6 personen per kamer voor beide kamers.

Vanaf 16 personen bedraagt de prijs €18,95 per persoon. Hierbij worden ten alle tijden alleen het aantal kamers gereserveerd wat nodig is voor het aantal personen. Wat inhoudt dat zodra er minder personen zijn dan eerder verwacht het kan voorkomen dat er wordt afgeschaald in het aantal kamers. 

Let op! Bij het reserveren van een Escaperoom wordt er wegens veel no-shows een aanbetaling van €25,00 gevraagd. De rest dient bij aanvang activiteit betaald te worden op locatie.

Wacht niet langer en reserveer direct!

0

Start met typen en duw op Enter om te zoeken